Merken :
epsoncanonhpmimakirolandContact :

0032/ (0)16/38.80.80
     


pm2sbe@pm2s.be
     


Fabriekstraat, 2
3200 Aarschot

     
Officieel erkend, gespecialiseerd onderhoudsbedrijf

Printers canon :  

Printers hp :  

Printers epson :  

Printers mimaki :  

Printers roland :  

Uw geïntegreerde cliëntenservice


PM2S is een dienstenbedrijf gespecialiseerd in het onderhoud van grootformaat printers dat samenwerkt met de belangrijke merken. Onze technici zijn actief op heel het nationale territorium, naar keuze bij u ter plaatse of in ons eigen atelier.
Kunt u niet zonder uw grootformaat printer? PM2S beschikt over de nodige kennis en middelen om hem te onderhouden en gebruiksklaar te houden zodat hij op elk moment klaar staat om u te ondersteunen, ongeacht het merk of type.


   Herstelling

   Installatie

   Technische tussenkomst

  Colorimétrie

   Opleiding en vorming

   Verkoop van onderdelen

Een Europese onderneming


PM2S is een Europees bedrijf dat 195 mensen tewerk stelt en méér dat 15.000 cliënten bedient, verspreid over het hele continent. Sinds zijn oprichting, nu acht jaar geleden, is het er op gericht de kosten voor onderhoud van zijn cliënten te verlagen en hun dienst na verkoop te rationaliseren.
Deze benadering vereist, primo, het optimaliseren van het beheer en de opvolging van de interventies en, secundo, de voorkeur te geven aan herstellen eerder dan het vervangen van onderdelen.
Daartoe beschikt PM2S over een eigen ploeg technici die gespecialiseerd zijn in grootformaat printers, enerzijds, en over een van de beste bestaande informaticasystemen voor het sturen van zijn activiteiten, anderzijds.


De maatschappelijke zetel in België

Een uitgebreid team specialisten

Zijn aanwezigheid in 6 landenStuur ons een bericht